За нас

Казвам се Станислав и съм един от основателите на бара. Цялото приключение започна в началото на 2017г. Бях завършил право, изкарах и 9 месеца стаж по програма за старт на кариерата, но бях сигурен, че не искам да се занимавам с това цял живот. С идеята да си почина от всичко, започнах работа в магазин за крафт бира “Beer Girls” – това че не бях момиче, не беше проблем да работя в място с такова име (само от време на време трябваше да обяснявам дали съм бирено момиче). Озовах се в един непознат свят, където всеки ден научавах нови неща. След няколко месеца единият от двамата съдружници реши да напусне начинанието и без много колебание изкупих неговия дял.

Вече с много повече свобода за действие, заедно с другия ми съдружник Еми, започнахме да работим по следващата стъпка – отваряне на бирен бар, където да може да се пие на място и да се взема бира за вкъщи. През март 2018 отворихме “Колобри на бирата”. Първите две години в бара бяха много щури, а плана за следващите е да е още по-забавно.

А за мен – обичам да чета – основно фентъзи и фантастика, но последно време разнообразявам с други жанрове. Карам колело почти всеки ден – много е удобно за връщане от работа във видимо нетрезво състояние, а и за доставки на бира по домовете. Варя домашна бира с променлив успех.

Еми е:
Основател
Рекламист
Фотограф – (кандидат)
Индивидуалист
Непукист

Здравейте! Казвам се Даяна, но за повечето съм Дани. Част от екипа съм от скоро и не съм и предполагала, че някога ще работя като барман. Това, че ходя на работа с удоволствие, дължа основно на колегите ми (страшни пичове), на бирата, както и на готините клиенти в бара, атмосферата и не на последно място – музиката.🍻 И още нещо за мен.. Студентка съм със специалност “Предучилищна и начална училищна педагогика” и много скоро завършвам висшето си образование..🥳 Запълвам свободното си време със срещи с приятели, разходки, забавления иии много усмивки!


Здравейте! Казвам се Димитър, по-известен като Митака, Метала и по други географски ширини като Малкия или Джимито, вече не си спомням истинското си име! Част съм от екипа почти от отварянето на бара. Наистина от самото начало се влюбих в това място, в колегите, бирите и обстановката!

Малко инфо за мен :). Изучавал съм живопис. Обичам музиката, свиря на китара. Обичам да пия и да се забавлявам. Като цяло съм малко палав!

А и да вметна нещо, по-горе споменах колегите повече сме като приятели!

П.П. Георги, Станислав обеща лятото да ни води на прасе!

Я съм Георги, но за повечето съм Жоро Варана. Във всеки един тийм има добро и лошо ченге, като в нашия, аз клоня по-скоро към второто. Смело мога да кажа, че обичам клиентите си /или поне 99% от тях/, но повече обичам правилата и добрата комуникация.
Обичам и Митака. И Слав и Влади обичам… понякога.
Сега нещо сериозно. Дипломиран актьор съм и работя по специалността, като често може да ме видите на сцената на ДТ “Гео Милев” гр. Стара Загора, а понякога и по телевизията.
Защо тогава работя тук ли?
Пари?
Не. Имам предвид, не че парите не са важни, но работя тук заради атмосферата – музиката, клиентите, обстановката, бирите… всичко това ми носи удоволствие от първата , до последната минута в този бар. Старая се да организирам събития /колкото и да не се получава понякога/, да давам идеи, защото бих искал барът да остане такъв какъвто е – единствен по рода си. Това е накратко за мен… май не беше много накратко.

П.П. Димитре, спри да пиеш, че не можем да ти смогнем!
П.П.2. Обичам и бакшишите… само казвам 🙂

Не на последно място, представяме Ви и Барът! Той също си има своя живот и история. За всякакви въпроси свързани с него, може да

— Звъннете на телефон 088 990 3955

— Пишете на Фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/kolobar/

— Пишете на имейла ни zarabeerstz@gmail.com

— Или дойдете на място на адрес Стара Загора, М.М. Кусев 1.

Съвместна работа и проекти

Ако следите бара, много е вероятно да сте чули за Липичовете. Това е един проект на колегите ни Димитър и Георги, към който участва и Александър (фотограф и голям фен на бара. За повече информация за него кликнете ТУК).Към този момент имат издадена една хубава песен – линк към нея ТУК. В последствие издадоха още две, но не си струва да даваме линк към тях. А съвместната ни работа е издаването на бирено хумористично предаване БирЪ – линк към канала ни ТУК.

Вече не е част от екипа, върна се в родния си град. Благодарим за съвместната работа в периода 01.10.2019 до 01.01.2022 . Оставяме описанието.

Здравейте. Казвам се Владимира и съм от София. Причината да се преместя да живея в Стара Загора е един младеж, който ми завъртя главата преди време. Нямам висше образование или някакви специални таланти. Засега.

Работата в бар, като този за мен е нещо ново и различно, но благодарение на колеги, като тези по-горе, се справям добре и представете си, идвам с желание да работя и да се социализирам с хората, въпреки че изобщо не съм социална личност.

Всеки ден се уча на нови и интересни неща, свързани с любимата ми напитка – Бирата. Обожавам я. Особено с приятна компания, каквито са нашите колеги, клиенти и роднини, познати и непознати, извънземни и митични същества. Изтече ми времето, засега това е от мен. Останалото на по бира в бара. Наздраве!