Нашите наливни бири

Може да следите какви наливни бири имаме в нашия сайт или в платформата OnTap.bg, където и други барове качват какво имат по крановете.

Освен на място, всяка от бирите ни може да се вземе и за из път в наши еднолитрови еднократни шишета, като цената е с 20% до 25% надолу.

Един мътен вайс от родината на тази напитка, направен в най-старта все още действаща пивоварна в света. За много от любителите на стила, това е еталон за вайс бирите. Негорчива, плътна, 5.4%.

Защото един голям отбор като “Берое” заслужава своя бира. 5.5% алкохол, с осезаема горчивина, с 4 благородни хмела, това е една лагер бира, каквато отдавана искахме да направим. Рецептата е съвместна работа между ПФК “Берое” и бар “Колобри на бирата”, като 50 ст. от всяка бутилка отиват в подкрепа на клуба. Бирата е сварена в Ломско.

Плътен и силен IPA на сливенската крафт пивоварна “Трима и двама”

Badger – The Wicked Wyvern

Името е препратка към английските легенди за подобни на дракони същества. Сварена в една от старите английски пивоварни, която датира още от 1777 г., тази бира среща модерното с традициите. Охмелена с типични американски хмелове като Амарило, Каскейд, Мозаик, този IPA не изпада в крайности с охмеляването и носи духа на традиционния английски ейл подправен с модерните от последните години новооткрити хмелове.

Продължаваме да запълваме крановете ни с все повече немски бири и така до края на нашата Октобърфест седмицата. От днес може да намерите наливния вариант на Schneider Weisse tap 5! Един от най-тежките вайс бок бири, които сме опитвали, с 8.2% алкохол, много хмел и плътен плодово-горчив вкус.

Немски хелес, направен в една от старите пивоварни в Германия.