Нашите наливни бири

Може да следите наливните ни бири в нашия сайт или в платформата OnTap.bg, където и други барове качват наливните си бири.

Освен на място, всяка от бирите ни може да се вземе и за из път в наши еднолитрови еднократни шишета, като цената е с 20% до 25% надолу – литърът е на цена на две бири по 330 мл.

Unlackee – Пивоварна Трима и двама (Сливен)

Ароматен американски кехлибарен ейл. “Изтървахме хмела вътре, а то взе че стана убуу.“

ЧЕРВЕН ЕЙЛ Употребата на червен, специално изпечен за целта малц, създава неповторим червен оттенък на тази многопластова бира и й придава по-сладък вкус наподобяващ лакта или карамел.

Шоферхофер Хефевайс

Не е случайно, че някога вайс бирата е била бирата на аристокрацията в Германия. Шоферхофер е любимият ни представител на този стил и най-продаваната ни наливна бира в бара! Мътна, с напълно отсъстваща горчивина, която дава път на мек, сладък вкус. В аромата се усеща пшеница, а вкусът загатва за карамфил.

Мома

Първото живо пиво от асортимента е МОМА Жътварка – pale lager /светло пиво, обогатено с ЛИМЕЦ (без аналог на крафт бирения пазар за момента).

Това го прави по-богато на протеини, антиоксиданти, ненаситени мазнини, минерали, фибри, витамини от групата В, Е, и др.

То отлежава 40 дни след ферментация при нула градуса и се характеризира с начален ех. 11 % и алкохол 4,2 % обемно съдържание.

Колобърско

Колобърско – една серия, която е олицетворение на мечтата ни да имаме бира на бара. Направена по наша рецепта в пивоварна Мелтум, Ловеч, този американски светъл ейл е нашата представа за приятна за пиене бира – осезаема горчивина, със солидна доза сухо охмеляване и плътно тяло. Алкохолът е 5.4%

Badger – The Wicked Wyvern

Името е препратка към английските легенди за подобни на дракони същества. Сварена в една от старите английски пивоварни, която датира още от 1777 г., тази бира среща модерното с традициите. Охмелена с типични американски хмелове като Амарило, Каскейд, Мозаик, този IPA не изпада в крайности с охмеляването и носи духа на традиционния английски ейл подправен с модерните от последните години новооткрити хмелове.

Бернард светъл лагер

.

Непастьоризирана бира – използване на микробиологична филтрация
Собствен малц от гумното за сладуване БЕРНАРД
Собствена вода от артезиански кладенци
Собствени пивни дрожди
Хмел от областта Жатец
Философия на висококачествени премийни бири
Традиционна технология – отделни процеси на ферментация и отлежаване
Собствени суровини – максимален контрол на входа
Лека газировка
Производствено време на бирата – 1 месец за обикновените и до 2 месеца за специланите
Спечелила множество награди и медали за най-добра бира
Бутилки с патентовано затваряне – второстепенно ферментиране в бутилката