Събития архив

Архив Колобрите: гостуване в пицария „Амо“

От много пиене започваме да забравяме какво сме правили, за това ще се записваме прилежно и подробно.

Брошурата за събитието

На 02.09.2022 гостувахме в пицария „Амо“ с новата ни преносима система за наливна бира. Благодарим на всички, които успяха да минат! Това събитие беше важно за нас, защото за първи път разливахме бира в друго място. Новата ни машина се справи, оказа се и лесна за пренасяне, така че плановете са да я ползваме често. Скоро ще ни виждате все по-често по събития и по фестивали и събития с нашите бири – освен „Колобърско“, скоро ще имаме и много добър лагер, но неговото представяне ще е в средата на септември.

В „Амо“ взехме стратегическо място на една от масите по пътя за тоалетните. Рано или късно всеки трябваше да мине покрай нас. На единия кран сложихме лятната ни бира #хмелченаморе – сезонен IPA с 3.6% алкохол и направен по наша рецепта с щедро сухо охмеляване. На другия имаше традиционен чешки лагер „Бернард“. Ако сте изпуснали да ги опитате, може да ги намерите и в бара на М.М.Кусев 1.

От домакините имаше интересни изненади – нови предложения в тяхното меню, които можеха да се дегустират безплатно – пиада Римини. Гостите на събитието останаха очаровани, ние също. Нямаме търпение да ги опитаме и като част от основните предложения на пицарията.

Въпреки че беше петък, събитието остана леко в сянката на бирения фестивал на Загорка, който се провежда по същото време. Дъждът също допринесе за по-спокойната атмосфера, но въпреки това минаха не малко хора. Част от тях решиха да поостанат на по бира и пица, като се завързаха и някои нови познанства. Препоръчваме мястото, ако искате да хапнете добре приготвени италиански специалитети с оригинални италиански продукти. Може да си вземете за из път, да седнете на място или да хапнете на крак вътре, докато си говорите с приятели.

Покрай работата забравихме да снимаме хората, но имаше!

Related Posts